Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Julie Elmgaard

“Hos Kimmie er vores hunde i de bedste og mest omsorgsfulde hænder. Der er også altid tid til gode råd og hjælp til træning. Aurora hundemassage får de absolut varmeste anbefalinger fra Charlie og jeg.”

Anita B. Wendelboe

“Jeg har to hunde der har haft problematikker som sødeste Kimmie har hjulpet med! den ene er stadig i forløb, men min hanhund Enzo blev hjulpet helt abnormt på blot to behandlinger eller faktisk 1, anden gang var mere hygge og kontrol af det sidste arbejde! min lille Nellie var skæv fra fødslen og det arbejder vi på at rette op stille og roligt.

Jeg vil anbefale Kimmie til alle hvis hunden har brug for massage eller osteopat, jeg ved iverfald at vi kommer igen hvis der opstår det mindste i forhold til muskler og knogler der skal manipuleres blidt på plads.

Kimmie er dygtig og sindssygt engageret, vi glæder os til at komme tilbage! derudover svarer hun altid på beskeder og det er sindssygt dejligt!”

Annette Andersen

“Kimmie er utrolig sød og god til hunde. Hun er meget dygtig og fortæller hvad og hvorfor hun gør hvad hun gør. Man får altid en masse tips til hvad man selv kan gøre for hunden derhjemme.

Og bedst af alt, min hund elsker at komme hos hende, og han har det så godt når vi har været hos hende.”

Lise Frydensberg

“Kimmie får de varmeste anbefalinger fra Albert og jeg.

Albert som er en lille shih-tzu, fik løsnet op i led og muskler med en god og kærlig omgang hunde massage. Kimmie fandt spændinger jeg ikke selv vidste han havde og hun viste mig øvelser jeg kan bruge fremadrettet til at hjælpe ham.

Mange stjerner herfra, vi kommer helt sikkert igen.

På billedet ses Albert der er lige ved at falde i søvn under behandling.”

Tilde Kristine Vinge Friis

“Det bedste jeg har gjort for min hund. Ronja er altid logrende og glad, når vi parkerer foran Aurora Hundemassage. Hun og jeg har fuld tillid til Kimmie, selv om der nogle gange skal tages godt fat, men så tager vi lige en lille pause med lidt snacks og så er hun klar igen.

Jeg som hundeejer har lært meget af Kimmie omkring hundens fysik, kost og generelle velvære. 1000 tak for Aurora Hundemassage.”

Jurgita Pumputyte Selvig

“Vi har været hos Aurora – Hundemassage næsten i et år. Diego blev køresyg hver gang vi kørte i bil, så i håb af at finde ud af, hvad der udløser det, kontaktede vi Kimmie. Han blev grundigt undersøgt for skævheder og løsnet op i kroppen, masseret godt igennem og ja – han fik det meget bedre!

Kimmie er utrolig dygtig og sød, vi blev også undervist i Fitpaw og er begyndt at komme jævnligt hos hende – både til forkælelse og træning. Kun de største anbefalinger herfra!”